Verkeersmaatregelen in verband met stoet in Stokkem

Aanstaande zondag trekt de 29ste carnavalstoet door de straten van Stokkem, georganiseerd door c.v. Raod van Wis tot Manjel vzw.

De Stad DIlsen-Stokkem heeft enkele verkeersmaatregelen getroffen om een vlot en veilig verloop van de stoet mogelijk te maken. Er geldt daarom een algemeen parkeerverbod op het volledig parcours van de stoet op zondag 25 februari van 11.00 tot 24.00 uur.

Het parcours omvat volgende straten: Stokkemerbaan (opstelling stoet) – Maasstraat – Koeweerd – Burg. Prévotlaan – Medaerstraat – Oude Maasstraat – Nieuwe Weerd – Stadsgraaf – Tugela – Langs de Graaf – Rechtestraat – Steenkuilstraat – Tugelaplein.

De toegang tot deze straten zal ook verboden worden voor het verkeer van (motor)voertuigen.

Ter hoogte van de Daalderdijk van de Stadsgraaf tot aan de grens met Meeswijjk (Maasmechelen) zal er een parkeerverbod ingesteld worden aan één zijde van de weg. Er mag niet geparkeerd worden aan de rechterzijde van de Daalderdijk in de richting van Maasmechelen.

Een video- en fotoreportage van deze stoet zal maandag 26 februari om 13.00 uur te zien zijn bij Grensland Actueel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *