Acht leerlingen van SAB naar tweede ronde Vlaamse wiskunde-olympiade

Augustinusinstituut jeugdmuziekschool

Op woensdag 17 januari namen in heel Vlaanderen ruim 12.000 leerlingen deel aan de eerste ronde JWO (tweede graad) en meer dan 11.500 leerlingen namen deel aan de eerste ronde VWO (derde graad). De wedstrijdjury heeft beslist dat de VWO-deelnemers met een score van 106 of meer toegelaten worden tot de tweede ronde en dat voor de JWO-deelnemers er een score van 100 of meer nodig is om tot de tweede ronde toegelaten te worden.

Op het Sint Augustinusinstituut in Bree behaalden maar liefst acht leerlingen deze cesuur en zij mogen dus op woensdag 7 maart deelnemen aan de tweede ronde in UHasselt. Het betreft de leerlingen Stef Daniëls, Jules Franssens, Bram Theunissen, Jolan Vandewal, Toon Franco, Alexander Peeters, Tom Moors en Kobe Steensels.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *