Diana Smolders tweede in Limburgse Kampioenschappen Dressuur

In Helden is Diana Smolders uit Molenbeersel tweede geworden tijdens het Limburgs Kampioenschap Dressuur. Smolders is geen onbekende in deze wereld; ze heeft een eigen dressuur- en trainingsstal in Molenbeersel en traint vele bekende ruiters.

“Van de twee ruiters die door mogen naar de Nederlandse kampioenschappen ben ik één van de twee, daar ben ik ontzettend blij mee”, zo reageert Diana Smolders, die doelt op de kampioenschappen die op 16 maart in Ermelo plaats zullen vinden.

Diana Smolders reed op Faust, een paard dat ze zelf traint. “Dit paard is eigendom van para-amazone Nicole den Dulk. Die heeft een handicap en zit in een rolstoel. Onder mijn begeleiding rijdt ze ook en dat vind ik een mooie bijkomstigheid”, aldus een trotse Diana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.