Geslaagde Leerlingenvoordracht Stedelijke Academie voor de Kunsten Kinrooi (video en foto’s)

Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel was de locatie waar de jaarlijkse Leerlingenvoordracht van de Stedelijke Academie voor de Kunsten filiaal Kinrooi, dinsdag 27 februari, werd gehouden. De avond werd door ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s bezocht zodat men wist waar er aan geoefend wordt.

De leerlingenvoordracht wordt door de Stedelijke Academie voor de Kunsten bij alle locaties, dus in Bree, Kinrooi en Maaseik, jaarlijks gehouden. “Daarnaast wordt er ook eenmaal per jaar, in mei, een gezamenlijke voordracht gegeven in Cultureel Centrum Achterolmen in Maaseik.

De Kinrooise leerlingen lieten dinsdagavond hun muzikale en verbalen talenten zien in een gevarieerd programma van muziek, zang en toneel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.