Het laatste nieuws ook op Instagram

De nieuwsvoorziening van Grensland Actueel is uitgebreid. Voortaan kun je ook op het platform Instagram terecht voor het laatste nieuws uit de regio.

“Hiermee komen we tegemoet aan de wens van, voornamelijk, jonge volgers”, zo vertelt voorzitter Roland Thijssen van de vzw BNMG, het portal waar Grensland Actueel onderdeel van uitmaakt. “Je ziet de voorbije maanden dat ons bereik enorm is gegroeid, daar zijn we blij mee, want 46 procent van de inwoners in de regio bezoekt ons wekelijks. Met de komst van ons Instagram-account hopen we dat dit aantal nog verder gaat groeien”, zo vervolgt Thijssen.

Grensland Actueel is op Instagram te vinden via de link: http://www.instagram.com/grenslandactueel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.