Ledenfeest bij Schutterij Sint Joris Kaulille

Op zaterdag 27 januari verzamelden de schutters van Sint Joris Kaulille voor het jaarlijks ledenfeest in de Parochiezaal van Kaulille. Op het feest werden de eretekens, medailles, bekers en aandenkens van het afgelopen seizoen uitgereikt.

Met een receptie werd de avond geopend. Speciale eregast op het ledenfeest was niemand minder dan de president van het OLS, de heer Ger Koopmans. Hij kwam zijn belofte bij de inschrijving van het 10.000ste lid van de schuttersfederatie inlossen – hij had namelijk een een ton bier beloofd aan de schutterij die het 10.000ste lid inschreef. Nadat iedereen een plaatsje aan tafel gevonden had, heette de voorzitter alle schuttersvrienden en vriendinnen hartelijk welkom. De drumband presenteerde het nieuwe stuk dat deze winter ingestudeerd is. Zij konden op veel bijval rekenen.

Dan was het tijd om de innerlijke mens te versterken. Een uitgebreid warm buffet kon iedereen bekoren. Tussen de hoofdschotel en het dessertenbuffet reikten de voorzitter en de secretaris de in het afgelopen jaar behaalde eretekens, erekruizen, bekers en aandenkens uit aan de schutters. Na het dessertenbuffet werd met foto’s en filmpjes ook nog een jaaroverzicht gepresenteerd. Daarbij werden alle activiteiten bekeken, soms uit een onverwachte hoek. Het ledenfeest, met het nodige pintje, glaasje wijn of koffie, ging nog door tot in de late uurtjes.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *