Maaseik – Knack Roeselare is de bekerfinale

Komende zondag 18 februari speelt NOLIKO Maaseik zijn 25ste bekerfinale van België uit de clubhistorie. In het Sportpaleis bekampen ze ‘eeuwige rivaal’ Knack Roeselare voor de eerste grote prijs van het seizoen. De bekerfinale vormt één van de volleybalhoogtepunten van het jaar met heel wat supporters die de trip van het Maasland naar de Scheldestad maken. De meer dan 10.000 supporters die in het Sportpaleis aanwezig zijn, zullen zorgen voor een fantastische sfeer.

Met het bereiken van deze finale heeft NOLIKO Maaseik haar eerste doelstelling bereikt maar er wordt toch stiekem gedroomd om de eerste beker sinds 2012 naar Limburg te halen.

Ter herinnering: om deze finale te bereiken heeft NOLIKO Maaseik in de halve finale Avoc Achel verslagen tijdens de unieke Limburgse derby. Na de 0-3 in de heenmatch werd het ook 3-0 in de terugmatch. In de andere halve finale nam Knack Roeselare in twee wedstrijden de maat van Par-ky Menen.
Wie interesse heeft, kan nog mee naar het Sportpaleis. Wil je in het rode supportersvak zitten? Reserveer dan snel je tickets voor dit topsportevent. Alle details zijn terug te vinden op de website van NOLIKO Maaseik.

Wie er niet bij kan zijn, kan de wedstrijd op zondag 18 februari 2018 vanaf 14u00 live volgen op één.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.