Marijn Vranken uit Stramproy in de race voor Expeditie Robinson

Marijn Vranken uit Stramproy heeft zich opgegeven voor deelname aan het TV-programma ‘Expeditie Robinson’. Dit is een realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De show is bedacht door een Brit en voor het eerst op tv gebracht in Zweden. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een coproductie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terechtkomt, en daar probeert te overleven.

“Om deel te kunnen nemen heb ik stemmen nodig”, zo vertelt Vranken, die momenteel bijna 1.300 stemmen heeft. “Ik heb er echter nog veel meer nodig om in de Top 7 te komen”, zo vervolgt hij. Degene met de meeste stemmen gaan door naar de castingdag. “Daar wil ik graag tussen zitten”, aldus Marijn Vranken “Het deelnemen aan Expeditie Robinson is een droom die uit kan komen. Als Limburgse dorpeling wil ik graag het avontuur aangaan en laten zien wat ik in mijn mars heb en natuurlijk mijn skills laten zien aan heel Nederland”, zo besluit hij.

Stemmen voor Marijn kan via deze link.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.