Oud-leerlingen tonen veel belangstelling voor Campus Olé (video en foto’s)

Ruim 210 oud-leerlingen van Scholengemeenschap Mosa-RT waren vrijdag 23 februari op de uitnodiging ingegaan om deel te nemen aan de derde editie van Campus Olé, waarbij de laatstejaars leerlingen van de campus in gesprek kunnen gaan met de oud-leerlingen om naar ervaringen uit het hoger onderwijs te vragen.

“We doen dit nu voor de derde maal. De avond die we organiseren bestaat eigenlijk uit twee delen. Zo is er in het eerste deel de tafelgesprekken waarbij leerlingen aan de oud-leerlingen kunnen vragen hoe zij de vervolgopleiding ervaren en is er naderhand een soort reünie”, zo vertelt Johan Schrooten, coördinator Welzijn en Maatschappij van de Scholengemeenschap in Maaseik.

Op een informele wijze kon gesproken worden over vervolgopleidingen. “Vanuit diverse disciplines zijn oud-leerlingen hier aanwezig, voor verzorging, het onderwijs, defensie, media en meer”, vervolgt Johan Schrooten.

Voor veel oud-leerlingen was het een leuk weerzien. Campus Olé is een jaarlijks terugkerende activiteit, die kadert in het schoolloopbantraject ‘Wijs naar Hoger Onderwijs’.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.