Plannen voor 'kindsvoorziening' in Altweerterheide

Altweerterheide

De projectgroep ‘Kindvoorziening Altweerterheide’ wil op de locatie van de huidige St. Jozefschool in Altweerterheide een school met enkele andere onderwijs gebonden functies huisvesten, een zogenaamde kindvoorziening.

De projectgroep bestaat uit het schoolbestuur Eduquaat, de stichting Verbreding basisschool Altweerterheide, de Dorpsraad Altweerterheide en de gemeente Weert. Op dinsdag 20 maart wordt daarover een informatiebijeenkomst gehouden.

Enkele jaren geleden heeft de Stichting Verbreding Basisschool Altweerterheide (SVBA) het initiatief genomen om de huidige St. Jozefschool te verbreden en deze zo beter toekomstbestendig te maken. Dit in samenwerking met schoolbestuur Eduquaat en de Dorpsraad Altweerterheide. In oktober 2017 hebben de partijen de handen ineengeslagen en afgesproken gezamenlijk met een plan te komen voor een toekomstbestendige kindvoorziening in Altweerterheide.

Het programma van eisen is deze maand klaar en tot oktober 2018 wordt het ontwerp verder uitgewerkt. De plannen worden in 2019 uitgevoerd. Op dinsdag 20 maart is er van 19.30-21.00 uur een informatieve bijeenkomst in de St. Jozefschool voor alle inwoners van Altweerterheide en belanghebbenden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.