Op de koffie in het mantelzorgcafé

NOAH
Op vrijdag 16 maart doet Noah Kinrooi mee aan de Dag van de Zorg. Familiehulp nodigt de mantelzorgers van haar cliënten uit voor een mantelzorgcafé in de dagopvang (Maasstraat 20 in Ophoven). Tussen 10.00 en 18.00 uur gaan ze bij een kop koffie met hen in dialoog om samen te zien hoe ze het partnerschap nog kunnen versterken.

De dienst zorg en ouderen van de gemeente Kinrooi is ook present om diverse gemeentelijke projecten, zoals Buurtgezellen Kinrooi, het praatcafé dementie, jaarthema Niet Perfect, … in de kijker te zetten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *