Maasmechelen schaft mobiele camera's aan

Gemeentehuis Maasmechelen

De afgelopen jaren werden er heel wat inspanningen geleverd om kleine vormen van overlast (sluikstort, vandalisme, zwerfvuil, …) terug te dringen. Om blijvend resultaat te boeken is een permanente opvolging noodzakelijk. De inzet van verplaatsbare camera’s op overlastgevoelige plekken in Maasmechelen kan hierin een belangrijk rol spelen.

De gemeenteraad van Maasmechelen keurde onlangs een reglement goed waarmee verplaatsbaar cameratoezicht in de gemeente mogelijk wordt. In de loop van de komende weken zal je in het straatbeeld dan ook camera’s kunnen opmerken.

Dankzij de camera’s kan er snel en accuraat ingespeeld worden op overlast en eventuele incidenten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *