Wandeltocht Scouting Tungelroy

Op paasmaandag wordt traditioneel de scouting Wandeltocht in Tungelroy gehouden. Dit jaar ligt de organisatie in handen van de 10 deelnemers aan de World Scout Jamboree.

De wandeltocht zal zijn op tweede paasdag, maandag 2 april 2018. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 07.30 tot 14.00 uur inschrijven bij de Blokhut, aan de Tuurkesweg 3, 6006 SG in Tungelroy (Weert). Inschrijfkosten zijn € 2,00 vanaf de leeftijd van 10 jaar. Let op de inschrijftijd voor de route van 20 km eindigt om 11.00 uur.

Afhankelijk van hoe uitgebreid de paasbrunch was, kunnen deelnemers uit drie verschillende routes kiezen. Men heeft de keuze uit de route van 7 km, 13 km of 20 km. Tijdens de route komt men verschillende posten tegen waar de Amerikaanse sfeer merkbaar zal zijn. Na het wandelen is er in de blokhut de mogelijkheid om even uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Door paasmaandag met de scouting te genieten van de natuur in en rondom Tungelroy, steunt ,em de jongeren die in 2019 naar de World Scout Jamboree gaan. Voor de leden zal dit een zeer bijzondere ervaring worden gezien dit een internationaal kamp is wat maar één keer in de vier jaar wordt georganiseerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *