Coupontools vanuit Dilsen-Stokkem actief in 64 landen

Coupontools is een mobile marketing bedrijf dat gelegen is in Dilsen-Stokkem. Zij hebben voor het tweede jaar op rij deel genomen aan het Mobile World Congress, dat onlangs plaats vond in Barcelona.

De beurs in Barcelona, de thuisbasis voor tal van journalisten die schrijven over smartphones en mobiele snufjes is vorige week weer geweest. Coupontools uit Dilsen-Stokkem was ook aanwezig om hun bedrijf te promoten. Coupontools is een mobile marketing bedrijf gelegen in Dilsen-Stokkem. Het bedrijf nam voor het tweede jaar op rij deel aan het Mobile World Congres. Het congres vond plaats van maandag 26 februari tot donderdag 1 maart in Barcelona.

“Coupontools is momenteel actief in 64 landen. Er wordt sterk ingespeeld op de nieuwste IT en marketing trends. Met het Coupontools systeem bouw je in enkele minuten tijd je eigen mobiele marketing aanbieding of kortingsbon. Dit naar gelang je eigen keuze en huisstijl”, zo vertelt Bert Croimans van de onderneming uit Dilsen-Stokkem.

“Er wordt gewerkt met 4 verschillende coupon types, één standaard coupon en drie spelcoupons (gamification coupons) een Scratch coupon, een spinwheel en een slotmachine. Hiernaast bieden wij voor de klant een aantal opslag methoden aan, zodat ze de coupon laten kunnen gebruiken, Save2Email, Save2PDF, Save2MobileWallet. Aan de handelaar wordt er ook gedacht zodat zij de coupon gemakkelijk kunnen valideren doormiddel van een paswoord, validatie button, qr-code en barcode”, zo vervolgt Croimans.

Tijdens deze 4 daagse Internationale beurs in Barcelona heeft men zich vooral gericht op het leggen van nieuwe en interessante contacten zowel nationaal als internationaal.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *