Vierde Uni-K award gaat naar Bakkerij Martens uit Kinrooi (video en foto’s)

Vrijdagavond 16 maart vond voor de vierde maal de uitreiking van de Uni-K award van UNIZO Kinrooi plaats in GC ‘De Stegel’ in Molenbeersel. Tijdens het officieel gedeelte van deze gezellige avond, georganiseerd door UNIZO Kinrooi en de gemeente Kinrooi, werd de nieuwe laureaat bekendgemaakt: Bakkerij Martens.

Net zoals andere jaren kon iedereen op voorhand kandidaten voordragen. Uit die 33 kandidaten filterde de jury drie genomineerden, namelijk Amerikaanse Stock Geelen, Serrebouw Vandendijk en Bakkerij Martens. Na een bedrijfsbezoek aan deze drie genomineerden bepaalde de jury de uiteindelijke winnaar. Het werd dit jaar een erg spannende strijd, onder andere omdat het drie totaal verschillende ondernemers waren.

Bakkerij Martens vervoegt nu het mooie lijstje met voormalige winnaars van de Uni-K award: Baens afwerkingsbedrijf (2015), landbouwbedrijf Leo Henckens en Carine Snijkers (2016) en fruitkweker Albert en Christa Royakkers (2017). Naast de Uni-K award was er ook nog een publieksprijs. Daar konden een 220-tal aanwezigen in GC De Stegel tijdens de uitreiking voor stemmen. De publieksprijs ging dit jaar naar Amerikaanse stock Geelen.

Tot slot kende de jury ook nog een spotlight award toe. Die is voor een opmerkelijke onderneming of ondernemer die opvalt of uniek is in zijn vak. Maar deze keer is ondernemer misschien niet de juiste benaming. Maar ondernemend is dat wél zeker. De spotlight award ging immers naar Anita Flipkens van het Rode Kruis voor haar doorgedreven inzet om van Kinrooi de meest hartveilige gemeente te maken. Ze zette veel ondernemers aan om hiervoor te investeren wat resulteerde in maar liefst 19 AED-toestellen in de gemeente Kinrooi.

De uitreiking werd naar jaarlijkse traditie gehost door Cynthia Reekmans. Het concept werd licht gewijzigd ten opzichte van andere jaren. Na de ontvangst en walking diner buffet werden de genomineerden voorgesteld aan de hand van een uitgebreid interview. Eenmaal alle winnaars gekend en prijzen verdeelde, volgde nog een gezellige avond met live muziek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *