Geen verzet Natuurpunt tegen vakantiepark in Dilsen-Stokkem

Natuurpunt geeft aan zich niet te verzetten tegen de bouw van een nieuw vakantiepark in Dilsen-Stokkem. Partij Groen is wel tegen vanwege het feit dat voor de bouw van het vakantiepark 30 hectare bos gekapt dient te worden.

“Wij leggen ons neer bij de eerder gemaakte afspraken”, aldus een woordvoerder van Natuurpunt bij Radio 2. Terhills in Dilsen-Stokkem zal de locatie worden voor een nieuw vakantiepark van CenterParcs. Dit park zal 230 nieuwe banen opleveren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *