Back On Stage is één feest der herkenning (video)

Voor de zestiende maal zal vrijdag 23 en zaterdag 24 maart Back On Stage plaatsvinden, in de sporthal van Bree. “We hebben weer een mooi programma kunnen samenstellen met vele herkenbare artiesten”, aldus voorzitter Jean Voortmans.

De opbrengst van het tweedaags festival gaat jaarlijks naar lokale goede doelen. “Dit jaar hebben we gekozen voor Inloop Hedera Helix, die een inloophuis voor mensen met een psychische kwetsbaarheid hebben èn het Jeugdzorgcentrum Kinrooi-Maaseik-Bree”, aldus Voortmans.

“We gaan het geld gebruiken voor de nieuwbouw die nu in Bree gerealiseerd wordt”, aldus Jan Vandeberg, directeur van het Jeugdzorgcentrum die blij is dat hij in contact is gekomen met de organisatoren van Back On Stage.

Op vrijdagavond al het programma een terugblik naar de jaren zeventig zijn en op zaterdag treden coverartiesten op die in de huid kruipen van onder andere Bryan Adams, Tina Turner en Joe Cocker.

“Bezoekers komen van heinde en verre. Er zijn er ook die er een hotelarrangement bij boeken om niets te kunnen missen”, zo vervolgt Jean Voortmans die vorig jaar met zijn organisatie voor ruim 9.000 euro kon uitreiken aan enkele goede doelen. “Die weten ons zelf steeds vaker te vinden, maar een voorspelling over de opbrengst dit jaar doen we niet”, zo besluit hij.


 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *