Al 1300 kaarten verkocht voor OLS-feestavond

De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest is bijzonder tevreden met de kaartvoorverkoop van de OLS-feestavond. “Er zijn maar liefst al 1.300 kaarten verkocht”, zo reageert pr-verantwoordelijke Mark Hoedemakers.

Het duurt nog even voordat de feestavond zal losbarsten, maar de voorverkoop met korting loopt binnenkort af. “Tot en met 31 maart kan men de kaarten met korting verkrijgen via de website en via diverse ondernemers in de regio”, aldus Hoedemakers.

De OLS-feestavond, aan de vooravond van het Oud Limburgs Schuttersfeest in de gemeente Kinrooi, kent een mooi affiche. “Henk en Ton van de Janse Bagge Bend en de Crazy DJ’s zetten de tent al flink op z’n kop, maar de uiteindelijke topper Rowwen Hèze is de kers op de taart”, zo vervolgt Mark Hoedemakers.

Nog tot het eind van deze maand betaal je 15 euro voor een kaartje, daarna bedraagt de toegangsprijs 20 euro.

Kaarten zijn via de website van het OLS te verkrijgen, en vanaf nu dus ook in diverse winkels, waaronder:
Boekhandel Bruna (Weert), Press & Paper Clips (Kinrooi), Café Molendorp (Molenbeersel), Theatercafé De Stegel (Molenbeersel), Dienst Cultuur De Stegel (Molenbeersel), Café De Bierhemel (Ophoven), Kuva Dranken (Ophoven), Naaimachines Janssen (Ophoven), Café De Vagant (Maaseik), Krantenwinkel Rooske (Maaseik), Café Den Dolle Haring (Bree), Café De Bazaar (Bocholt), Café Den Dörpel (Maasmechelen) en Dusty (Opoeteren).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *