Al 1.300 kaarten verkocht voor OLS-feestavond met Rowwen Hèze

De kaartenverkoop voor de Feestavond van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) met Rowwen Hèze loopt als een trein. Er zijn nu al 1.300 tickets de deur uit voor de ‘Limburgse oerknal’ op vrijdag 29 juni. Voorzitter van de OLS Stuurgroep Jo Brouns: “Drie maanden voor het OLS-feest zal losbarsten, is al bijna 50% van de tickets de deur uit. Daar mogen we zeer tevreden mee zijn. Nog tot en met 31 maart kosten de tickets 15 euro, vanaf 1 april bedraagt de prijs 20 euro.”

Op de affiche van de OLS-feestavond, aan de vooravond van het OLS in de gemeente Kinrooi, staan enkele klinkende namen. “Met Crazy DJ Team hebben we een ideale opwarmer en afsluiter, Henk en
Ton van de Janse Bagge Bend stonden ruim 40 jaar geleden mee aan de wieg van de Limburgse dialectpop, en met Rowwen Hèze verwelkomen we de kroonprinsen van diezelfde Limburgse scène,” zo vertelt Mark Hoedemakers, voorzitter van de werkgroep Communicatie & PR.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.ols2018.eu, maar ook bij diverse lokale ondernemers, waaronder: Boekhandel Bruna (Weert), Press & Paper Clips (Kinrooi), Café Molendorp (Molenbeersel), Theatercafé De Stegel (Molenbeersel), Dienst Cultuur De Stegel (Molenbeersel), Café De Bierhemel (Ophoven), Kuva Dranken (Ophoven), Naaimachines Janssen (Ophoven), Café De Vagant (Maaseik), Krantenwinkel Rooske (Maaseik), Café Den Dolle Haring (Bree), Café De Bazaar (Bocholt), Café Den Dörpel (Maasmechelen) en Dusty (Opoeteren).

Om van de Feestavond een succes te maken, zijn er naast de feestvierders natuurlijk ook veel vrijwilligers nodig. Voor het hele OLS zijn er naar schatting 1.300 vrijwilligers nodig. Voorzitter Jo Brouns: “In de periode van half juni tot en met half juli 2018 zoeken wij vele mensen voor diverse taken. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerde particulieren en verenigingen contact opnemen met onze werkgroep Personeel via e-mail.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *