Achterban clubs en verenigingen brengen geld bij elkaar

Euro geld

Een mooie opsteker voor diverse verenigingen in de regio. Dankzij de achterban komt er dit jaar extra geld binnen in de clubkas. Leden van verenigingen in de regio hebben dankzij deelname aan de Vriendenloterij hun organisatie een financieel steuntje in de rug kunnen geven. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat namelijk direct naar de clubkas van de vereniging die zij steunen.

Rkvv Rood Wit 67 uit Budel ontving 1.453 euro, de Koninklijke Harmonie van Roermond ontving 1.515 euro, Harmonie De Vriendenkrans uit Heel ontving 1.336 euro, R.K. Voetbalvereniging D.V.O. uit Sittard ontving 1.149 euro, vv Conventus 03 uit Echt 2.893 euro en Fanfare Concordia uit Concordia kreeg 2.638 bijgeschreven.

S.V. Heythuysen ontving de grootste bijdrage, namelijk 3.659 euro, gevolgd door rkvv Eindse Boys uit Nederweert (3.252 euro).

Dit jaar is er in totaal ruim 4,8 miljoen euro uitgekeerd, 300.000 euro meer dan vorig jaar. Steeds meer organisaties, van voetbalclubs tot toneelverenigingen, sluiten zich aan bij deze manier van fondsenwerving. Daarnaast spelen deelnemers die meespelen met een lot voor hun club steeds langer mee.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.