Bree Breed, een unieke fototentoonstelling over stad Bree

Bree gemeentehuis stadhuis

Een stad is meer dan stapels baksteen afgewisseld met stroken asfalt. Een stad is beweging, interactie en verbinding. Tussen mens en omgeving, tussen traditie en vernieuwing, tussen droom en werkelijkheid. Een stad is een plek die door iedereen anders wordt beleefd en gepercipieerd. In de tentoonstelling ‘Bree Breedt’ geeft fotocollectief Lensflair haar eigenzinnige kijk op Stad Bree.

Na een eerste succesvolle tentoonstelling in de Kapel van het Pensionaat in 2017, groeide bij Lensflair het idee voor een project op maat. De vijf musketiers van Lensflair – een dame en een heerschap van vier – zijn woonachtig in Genk, Hasselt, Tongeren en Wijlre (NL) en combineren in deze tentoonstelling een veelheid aan invalshoeken en onderwerpen. Ze bezochten Bree meermaals, spraken met inwoners en bezoekers, en gaven elk een unieke invulling aan deze stad.

Een bijzonder project, warm aanbevolen voor iedere Breeënaar en elkeen die houdt van dit mooie stukje Limburg.

Opening op zaterdag 21 april 2018 om 14.00 uur met een feestelijke receptie. Verder nog te bezichtigen op zondag 22 april van 10.00 tot 18.00 uur.
Toegang via Stadspark of Grauwe Torenwal in Bree.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.