Bree maakt zich op voor ‘The Sound of Music’ (video en foto’s)

Afgelopen week werd de nieuwe musical die volgend jaar in Bree opgevoerd zal worden, voorgesteld. Ditmaal heeft producent Samaritan Musical Productions gekozen voor de klassieker ‘The Sound Of Music’.

‘The Sound of Music’ vertelt het verhaal van Maria, die niet erg geschikt is voor het kloosterleven en door Moeder Overste naar de familie Von Trapp wordt gestuurd. Daar zal ze als gouvernante gaan werken voor kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen.

“Ik heb enige tijd getwijfeld om aan dit stuk te beginnen”, zo vertelt regisseur Serge Dessers. “Dat heeft ermee te maken dat het stuk al zo vaak is opgevoerd en ik er graag een eigen nuance in wil brengen, maar ik ben uiteindelijk overstag gegaan”, zo vervolgt hij.

Rickie Schreurs speelt Kapitein Von Trapp. “Deze rol is me op het lijf geschreven”, zo vertelt hij.

De musical is de opvolger van de succesvolle ‘Oliver Twist’, die vorig jaar werd opgevoerd. Het mooie aan deze musicals is dat ze voor het grootste gedeelte worden opgevoerd door inwoners van de Stad Bree. “Als stadsbestuur stimuleren we dit soort zaken ook, van acteurs tot decorbouwers achter de schermen en zo meer”, vertelt een trotse burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree.

“De liedjes zijn aanstekelijk en neurie ik de hele dag. Het mooie is dat ik de film vaker in het Engels gezien heb en dit nu de compleet Nederlandse vertaling is die het nog mooier maakt”, aldus Annemie Segers die de rol van Maria speelt.

De muzikale leiding heeft Bart Claus en Lieve Pinxten doet de zangcoaching. Isabelle Casters en Sofie Nouwkens nemen de choreografie op zich.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.