BS Icarus viert Dag van de Kleuter

Vrijdag 23 maart beloofde een speciale dag te worden voor de kleuters van basisschool Icarus in Kessenich. De hele dag stonden de jongste schoolgangertjes namelijk in het middelpunt van de belangstelling. De juffen van de verschillende kleuterklassen voorzagen zes leuke activiteiten. Daarbij kregen ze de hulp van Clown August.

Met een lach op het gezicht kwamen de kleuters van BS Icarus vrijdagmorgen de versierde schoolpoort binnengewandeld. Het zou geen normale schooldag worden. Al snel werden de kleuters verdeeld over de verschillende activiteiten en kon de langverwachte dag van de kleuter echt van start gaan.

Via een doorschuifsysteem kregen de kleuters de kans om aan elke activiteit deel te nemen. Klimmen en klauteren, zelf broodjes maken, ballonnen blazen met Clown August, … Verschillende leuke activiteiten passeerden de revue. De kleuterjuffen werden bijgestaan door de leerlingen van het vijfde leerjaar. Zij stonden in voor de begeleiding van de activiteiten en hielpen de kleuters waar nodig.

Ook in de namiddag ging het feest gewoon door. Ouders, opa’s en oma’s werden uitgenodigd om samen met de kleuters enkele workshops te volgen. Nadien was er tijd voor een heerlijk stukje taart en een lekker kopje koffie.

Foto’s: Brecht Ceyssens

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.