Halfvastengezèt van Het Heilig Wammes voorgesteld (video en foto’s)

De schrijvers van de halfvastengezèt van Het Heilig Wammes kwamen donderdag 1 maart in het Prinsenkot aan de Bosstraat in Maaseik samen om als eerste de eigen productie te kunnen aanschouwen èn lezen.

Het uitkomen van de krant gebeurt altijd op hetzelfde moment. “Dit moment is bewust gekozen, zodat we het komend weekeinde deze gezèt kunnen verdelen over Maaseik en de omliggende kernen”, zo vertelt Vorst Erik Opdenakker van Het Heilig Wammes.

Met een oplage van 20.000 exemplaren kan gesteld worden dat deze krant goed gelezen wordt. “De inhoud bevat een mix van ludieke verhalen. Daarnaast wordt ook de optochtroute van de Halfvastenstoet van zondag 11 maart afgebeeld en valt er te lezen welke deelnemers er aan deze stoet meedoen”, zo vervolgt Opdenakker.

De Halfvastenstoet in Maaseik op zondag 11 maart, start om 14.11 uur. Hij zal ook op de kanalen van Grensland Actueel te zien zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.