Handtekeningen voor behoud wandelpaden (video en foto’s)

Het gebied Connecterra is de laatste tijd flink in het nieuws. In dit gebied ligt het voornemen om een vakantieresort te maken. Hoewel er veel voorstanders voor de plannen zijn, is er ook een groep wandelaars die hun zorgen hebben geuit. Het vakantiepark zal namelijk in het gebied komen waar enkele wandelpaden liggen. Een actiegroep is in touw om aandacht te vragen voor dit gebeuren.

“We hebben een actie gestart om twee van de vijf wandelroutes in het gebied die in het gedrang zijn gekomen vanwege de plannen te kunnen behouden”, zo vertelt actievoerder Jackie Janssen.

Een groep bezorgde wandelaars wil graag komen tot een compromis, een gewaarborgd voorstel of alternatief dat gedragen wordt door de stakeholders, om op die manier wandel- en fietsontsluitingen te behouden.

Ruim 600 handtekeningen heeft de groep nu binnen. “Dat ging heel snel, in mum van tijd waren die handtekeningen binnen. Ik wil er ook voor gaan om te komen tot een compromis dat voor alle partijen aanvaardbaar is”, zo besluit Jackie Janssen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *