Jackie Janssen is trots op Dilsen-Stokkem (video)

Onder het motto ‘trots op Dilsen’, is Jackie Janssen, inwoner van Dilsen-Stokkem, gestart met een blog. Hierin haalt hij zaken aan die hem trots maken op Dilsen-Stokkem met als insteek dat andere inwoners dit ook worden. Eén van de onderdelen die Jackie gebruikt op zijn blog zijn gesprekken met inwoners die hij vervolgens laat zien. De liefde voor Dilsen-Stokkem is bij Jackie heel groot.

“Ik ben geboren en getogen in Dilsen en wil graag via die blog mijn trots overbrengen aan alle inwoners”, zo vertelt Jackie Janssen.

De onderwerpen die Jackie aanhaalt zijn uiteenlopend. Het gaat van inwoners naar bedrijven, instellingen, verenigingen, activiteiten en zo meer. Voorbeelden heeft Jackie in overvloed. “We hebben gesproken met een wijnhandelaar die vanuit Dilsen-Stokkem in Spanje actief is, we zijn naar Terhills Cablepark gegaan, en ga zo maar door”, aldus Janssen.

Bij de gesprekken die op de blog van Jackie te zien zijn wordt zoals een estafette, het stokje telkens doorgegeven waardoor je leuke en diverse onderwerpen krijgt. “Daar kies ik bewust voor zodat de mensen zelf kunnen bepalen wie zij graag in beeld willen zien”, aldus Jackie Janssen.

De achterliggende gedachte van de blogmaker is dat Dilsen-Stokkem weer trots op zichzelf wordt, iets waar hoge nood aan is volgens de inwoner. “Uit een vorig jaar gehouden onderzoek van mezelf bleek dat meer dan 90 procent van de inwoners geen drie zaken in Dilsen-Stokkem op kan noemen waar men trots op is”, aldus Jackie Janssen.

De blog van Jacky, waar je naast artikeltjes over Dilsen-Stokkem ook de gesprekken kunt zien, wordt volgens de maker goed bezocht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Jackie Janssen is trots op Dilsen-Stokkem (video)”

  1. De blog van Jacky Janssen ruikt toch wel veel naar een voroeg opgezette verkiezingscampagne voor CD&V Dilsen-Stokkem. Natuurlijk heeft iedereen recht op zijn eigen mening, maar wees dan ook duidelijk dat het doel (de blog) de middelen (persoonlijk succes met de gemeenteraadsverkiezingen) dient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.