Leerlingen van ‘De Wieken’ krijgen een quiz voorgeschoteld (video en foto’s)

Negen jonge meiden van het zevende jaar Kinderzorg van Scholengemeenschap Mosa-RT waren woensdagochtend 14 maart druk in de weer op Basisschool ‘De Wieken’ in Molenbeersel. De opdracht die zij van school uit hadden meegekregen was om een leerlingenquiz voor zesdejaars basisschoolkinderen te maken.

“De quiz werd uitgevoerd voor veertig leerlingen van het zesde leerjaar”, zo vertelt klassenleraar Joris Custers. “We hebben al vele maanden hieraan gewerkt, om alles goed af te stemmen op deze leeftijdsgroep”, aldus Esmée Creemers en Anouk van de Mortel, twee van de negen leerlingen die druk bezig waren met dit spel.

Het was woensdag niet de eerste maal dat de leerlingen van het zevende leerjaar Kinderzorg deze quiz brachten. Twee weken eerder werd hetzelfde gedaan voor ruim 100 leerlingen van Basisschool ‘De Boomgaerd’ in Maaseik. “Hier kregen we veel positieve geluiden terug”, zo wordt gereageerd.

Leerlingen en leerkrachten reageerden bijzonder positief na afloop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.