Liesbeth Maris boeit leerlingen van 4 Humane wetenschappen SAB

Voor 4 Humane wetenschappen van het Breese Sint Augustinusinstituut was het eens een andere lesinvulling. Twee lesuren lang hebben ze geboeid kunnen luisteren naar de nationaal voorzitter van Vrouw & Maatschappij, Liesbeth Maris, in het kader van het vak cultuurwetenschappen.

Ze hebben kunnen luisteren naar thema’s als gendergelijkheid, vrouwen in de maatschappij, vrouwen in de politiek en meer bepaald wat Vrouw & Maatschappij inhoudt. Wat betekent het om vrouw te zijn in onze maatschappij? Hebben vrouwen dezelfde kansen als mannen? Boeit politiek mij? Wil ik later zelf in de politiek?… allemaal stof tot nadenken voor de leerlingen van 4HW.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.