NOS-ploeg in Stramproy

Stramproy Nijverheid Vosseven

Afgelopen week was er bijzonder bezoek in Stramproy. Een drietal verslaggevers van de NOS waren aanwezig om zich voor te bereiden op uitzendingen in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Men wilde graag weten van een aantal Stramproyenaren hoe het leven in dit dorp was, of de verkiezingen hier leefden, en welke wensen er vanuit het dorp waren richting de kandidaten.

In een geanimeerd gesprek werden vragen en antwoorden uitgewisseld, en is een beeld van Stramproy geschetst. Omdat Weert gezien wordt als een gemeente waar een heel gemiddeld beeld voor de gemeenteraadsverkiezingen in Nederland te zien zal zijn, wil de NOS met name deze gemeente in beeld brengen. Rondom de verkiezingen en de uitslagenavond zullen ook filmpjes van in totaal 6 gemeenten getoond worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *