Pinautomaat behouden voor Ell en omstreken

Het heeft de nodige inspanning gekost, maar door constructieve samenwerking tussen Rabobank, Dorpsraad Ell en Gemeente Leudal is het gelukt een pinautomaat voor Ell te behouden. Enkele weken geleden nam Rabobank die nieuwe Pin-box in gebruik. Wethouder Backus is blij dat het toch nog op redelijk korte termijn is gelukt om de voorziening gerealiseerd te krijgen.

De pinautomaat werd eind maart vorig jaar vernield na een plofkraak op de gevel van het nieuwe gemeenschapshuis de Ellerhof in Ell. Daarbij raakte ook de gevel van het gemeenschapshuis ontzet. De pinautomaat is een belangrijke voorziening. Niet alleen voor Ell maar ook voor de omliggende dorpen. De partij Samen Verder ijverde via een petitie voor behoud van de pinautomaat in Ell.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.