Voorverkoop OLS-feestavond loopt bijzonder hard

De voorverkoop voor de feestavond, aan de ‘vooravond’ van het Oud Limburgs Schuttersfeest in de gemeente Kinrooi, 29 juni, loopt goed. “Er is al 25 procent van de beschikbare kaarten de deur uit”, aldus PR-verantwoordelijke Mark Hoedemakers van de organisatie.

De muzikale feestavond, 29 juni, kent een Limburgse ‘oerknal’, met artiesten zoals Henk en Ton van de Janse Bagge Bend, Rowwen Hèze em The Crazy DJ’s. Via de website van het OLS in de gemeente Kinrooi is het mogelijk om kaarten tegen een gereduceerd tarief aan te kopen. “We werken met early birds, waarbij mensen met 5 euro korting kaarten kunnen kopen”, zo vertelt Mark Hoedemakers.

Entree voor deze muziekavond kost met deze early birds 15 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.