Werkenzaamheden Thomas Watsonlaan vertraagd

Door problemen met de droogzuiging en het koude weer zullen de werken op de Thomas Watsonlaan in Hamont-Achel ongeveer één maand langer duren dan oorspronkelijk gepland. Voor fase 1A betekent dit dat deze eind mei klaar zal zijn in plaats van eind april. Welke impact dit heeft op de verdere planning van het project, kunnen de projectpartners, het Agentschap Wegen & Verkeer, Aquafin, stad Hamont-Achel en gemeente Neerpelt, nog niet zeggen.

Momenteel bekijkt men welke werkwijze gevolgd zal worden voor de rioleringswerken op de Hamonterweg en Bosstraat. Zodra hierover duidelijkheid is, zal een nieuwe planning opgemaakt worden..
De projectpartners doen er ondertussen alles aan om de vertraging te beperken.

In de Thomas Watsonlaan is de nieuwe riolering aan de kant van de oneven huisnummers aangelegd. Hier zal de aannemer in de loop van volgende week starten met het betonwerk voor de kantstroken en fietspaden. Op welke dag deze werken precies uitgevoerd worden is afhankelijk van de beschikbaarheid van de betonploeg en de weersomstandigheden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *