FC Maasland is fier op haar jeugdwerking

De afgelopen dagen hebben de vele jeugdteams van FC Maasland NO tornooitjes bij de verschillende organiserende clubs gespeeld. “We kunnen terugkijken op bijzonder geslaagde prestaties”, zo laat voorzitter Jan Vandeberg van de voetbalclub weten.

Dat naast voetballen ook aan andere takken van sport gedaan wordt, bewezen de dames van FC Maasland NO. Die waren van de partij bij de Kennedymars, afgelopen zaterdag. “Ook hier zijn we bijzonder fier op”, aldus voorzitter Vandeberg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *