Kivoc erkent meerdere in Stalvoc

De volleyballers van Kivoc Kinrooi hebben tijdens de Beker van Limburg voor U17 op Paasmaandag, hun beste beentje voor gezet. Het mocht helaas niet baten maar met opgeheven hoofd hebben ze het speelveld verlaten.

De organisator, Wara Genk had een mooi programma gerealiseerd. Er werd nog een minuut stilte gehouden bij het overlijden van Zara Braeken.

In Set 1 kwam Kivoc op voorsprong, wetende dat Stalvoc dat vlug kan doen keren. Gedurende deze set zien we mooie rally’s, verheugd zijn de volleyballers van Kivoc dan als red army de setpunt mag serveren en afmaakt 22-25.

Set 2, beide partijen tonen aan de talrijk opgekomen supporters waarom ze finale waardig waren. De receptie van Kivoc wankelde een beetje, Stalvoc weet er gretig gebruik van te maken. Het blauw army wilt evenwicht in de bordjes 25-22.

In Set 3 krijgen de bezoekers waar voor hun centen, geen van beide toppers is van plan ook maar iets toe te geven, Kivoc is technisch misschien de betere ploeg, Stalvoc daarentegen aanvallend beter. Aan de zijlijn zien we assistent coach Johan nagelbijtend heen en weer schuiven op zijn stoel, Stijn is redelijk rustig toch kennen we hem beter, het is maar schijn.

De emoties lopen hoog op als iedereen ‘touche’ zag en hoorde en de bal buiten gegeven wordt. Dan zien we de set kantelen 25-22.

Set 4 wat mogen we verwachten? Dat is de vraag die ons in het hoofd kruipt. Zeer aan elkaar gewaagd, kleine foutjes die aan beide kanten erin sluipen, risico’s die genomen worden en slagen.

Kivoc staat 5 punten voor. Bij 15-20 kruisen de vingers van de toeschouwers en wordt gehoopt op een vijfde set. De Kinrooise jongens worden ingehaald bloedstollende momenten zijn het.

De volleyballers van Kivoc Kinrooi hebben nipt verloren met 25-23. Stalvoc wint voor de tweede keer op rij de beker van Limburg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *