Nova Eycke gaat voor woongenot aan de Maas

Achter de schermen vindt momenteel een zorgvuldige voorbereiding plaats voor wat betreft de ruimtelijke plannen, rekening houdende met de natuurlijke elementen aan de rand van Maaseik. Het project ‘Nova Eycke’ krijgt langzaam maar zeker gestalte.

Aandachtspunten zijn hier de ontsluiting van het plan, de aanleg van de (bouw)wegen, het bouwrijp maken van de percelen. Het startsein voor het nieuwsbouwplan Nova Eycke Maaseik werd half februari gegeven. Toen is met de plaatsing van een projectbord de bouw aangekondigd.

De ‘stad aan de Maas’, zoals Nova Eycke betekent, krijgt nu vorm.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *