Geen ophaling van oud papier in Wijshagen en Ellikom op 7 april

Oud papier

Op zaterdag 7 april zal er geen oud papier en karton worden opgehaald in Wijshagen en Ellikom. Door een fout in de afvalkalender van Meeuwen-Gruitrode staat er abusievelijk twee keer een ophaal-datum gemeld, terwijl dit maandelijks één maal wordt opgehaald.

Het papier en karton wordt in Wijshagen en Ellikom opgehaald op maandag 23 april. In de afvalkalender staat foutief vermeld dat het papier en karton ook op zaterdag 7 april opgehaald wordt. Op 7 april zal er dus geen papier en karton opgehaald worden.

Limburg.net verontschuldigt zich voor de fout in de afvalkalender.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *