Burgemeester Jos Hessels herbeëdigd

Een opmerkelijke herbeëdiging vorige week door gouverneur Theo Bovens. Alvorens de eed af te leggen voor zijn tweede termijn als burgemeester van Echt-Susteren, overhandigde burgemeester Jos Hessels het eerste exemplaar van zijn proefschrift ‘Raad zonder raadgevers?’ aan de gouverneur.

Hessels schreef dit boek over de inhoudelijke ondersteuning van de gemeenteraad. H

Hij deed dit in de afgelopen drie jaar naast zijn burgemeesterschap en zal op 22 mei met dit proefschrift promoveren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het boek is vanaf begin mei (ook als E-book) te koop bij Wolters Kluwer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *