Laatste opwarmer voor de titelfinale speelt NOLIKO Maaseik bij Lindemans Aalst

Komende zaterdag moeten de Maaslanders van NOLIKO Maaseik nog naar Lindemans Aalst aan de Kapellekensbaan van Louis Paul Boon in Erembodegem. Een wedstrijd die er voor beide teams niet langer toe doet, want de kaarten zijn nu geschud in de top 4 van de EuroMillions Volley League.

Nochtans zal men in het Sportcomplex Schotte er nog alles aan willen doen om het seizoen in schoonheid af te sluiten. Coach Johan Devoghel zal zijn team nogmaals oppeppen voor de laatste wedstrijd tegen titelfinalist NOLIKO Maaseik.

Het team kende een sterke aanloop van het seizoen, maar zakte mentaal wat weg na het niet onbesproken vertrek van Frank Depestele richting Argentinië. We kunnen hen niet verwijten dat zij ondanks deze opdoffer er toch nog voor zijn blijven gaan en alsnog wellicht op de 3e stek eindigen.

Met welke line-up Joel Banks in Erembodegem gaat starten, is nog enigszins een raadsel. Kiest hij voor wedstrijdritme voor de titularissen of wil hij alsnog enkele van zijn beloften laten opdraven voor deze wedstrijd-zonder-betekenis. We hebben het Vital Heynen wel ooit zien doen, maar de kans dat hij met de jeugdspelers uit het C-team naar Aalst zal afreizen, lijkt ons quasi-onbestaande. Maar bij deze woorden willen ook onze voorzitter nog eens parafraseren : “Je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt …”.

Inmiddels wordt alles in gereedheid gebracht voor een spannende titelfinale.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *