Maasmechelen zoekt kampioenen voor huldiging

Op vrijdag 8 juni organiseert de gemeente Maasmechelen in samenwerking met de sportraad de gemeentelijke kampioenenhulde. Tijdens deze huldiging worden alle sportkampioenen van Maasmechelen in de bloemetjes gezet. De huldiging gaat door in de schouwburg van het cultureel centrum vanaf 18.30 uur.

Begin mei ontvangen de clubs aangesloten bij de sportraad een schrijven om hun kampioenen kenbaar te maken.

Kandidaten voor de titels sportvrouw, sportman, beloftevolle jongere (tot en met 15 jaar) van het jaar dienen niet noodzakelijk lid te zijn van een sportclub aangesloten bij de sportraad van Maasmechelen. Zij/hij dient echter wel in Maasmechelen woonachtig te zijn.

Inschrijven hiervoor kan men via mail doorgeven.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *