Beachvolley Maaseik op trainingsstage in Salou

Onlangs stapten 20 personen van Beachvolley Maaseik op de bus richting Salou. Hier wachtte hen een 10-daags trainingskamp. In het stageschema werd vermeld dat ze in de voormiddag 2,5 uur en in de namiddag 3 uur zouden trainen. In het midden van de stage was er een uitstap voorzien naar Port Aventura Parc in Salou, een pretpark met internationale faam.

Op zondag kregen de leden van Beachvolley Maaseik de vraag om deel te nemen aan een plaatselijk toernooi op het strand. Hier werd gretig op ingegaan. Ze behaalden in de seniorenklasse met hun jeugd een mooie vierde plaats. De strijd om het brons werd maar nipt verloren met 21-19 en 23-21.

De weersomstandigheden waren niet te best voor zonnekloppers. Veel bewolking en een strakke wind maakte het spelen moeilijk. De Maaseiker spelers moesten constant gefocust blijven om de bal juist te bespelen. Door de vrij slechte, naar Spaanse normen, weersomstandigheden konden ze in Port Aventura genieten van de vele attracties zonder de, normale, lange aanschuifrijen.

Op de laatste dag werd er een onderling toernooitje, waar de ouders ook aan mochten deelnemen, georganiseerd. Het werd een bitse strijd om de titel van King in de spelformule King of Court.
Met deze stage hebben ze het begin van het beachseizoen afgetrapt.

Foto: Martin Hilven

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *