Man overleden na schietincident

Politie

Een 34-jarige man, een van de twee slachtoffers bij het schietincident op de Rijksweg Zuid in Geleen vanmorgen, is vandaag overleden. Een vrouw die gewond raakte is inmiddels uit het ziekenhuis.

Nadat het schietincident plaatsvond, startte de politie meteen een onderzoek. Na het misdrijf zijn de verdachten er met een auto vandoor gegaan. Door getuigeninformatie en goed politiewerk is de auto in Brunssum aangetroffen en werden twee verdachten aangehouden.

Hun rol in het incident wordt onderzocht. Meerdere aanhoudingen zijn niet uitgesloten. In het belang van het onderzoek kan er op dit moment niet meer informatie gegeven worden over de verdachten die zijn aangehouden. Getuigen die informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *