Een vol Koningsdag-programma in Stramproy

Aanstaande vrijdag is het weer Koningsdag, voor velen een feestelijke dag. Ook in Stramproy zal hier zoals elk jaar weer aandacht aan besteed worden. Het Feestcomité van de Dorpsraad zorgt voor een Kindervrijmarkt op het Kerkplein, vanaf 9.30 uur mag je opbouwen. Om 10.30 uur gaat de markt officieel open, en zal tot 13.00 uur duren. Kinderen kunnen daar oude spullen verkopen, maar ook een eigen optreden verzorgen voor het publiek.

Om 9.30 is er een H. Mis, mede voor alle gedecoreerden in Stramproy, in het bijzonder ter ere van de nieuwe gedecoreerden van dit jaar. De Fanfare zal een aubade ten gehore brengen, en samen met de vendelgroep van beide schutterijen trekken in vrolijke optocht naar de Zaal. Daar krijgen de gedecoreerden een receptie aangeboden, en worden de inwoners van Stramproy die recent een lintje ontvangen hebben extra in het zonnetje gezet.

Vanaf 12.00 tot 13.00 uur kan men zich inschrijven voor een mooie fietstocht, van 42 kilometer, die grotendeels over de Belgische Kempen zal voeren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *