Parking De Stegel kan bijna gebruikt worden

Parking parkeerplaats

De nieuwe parking naast Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel is bijna gereed. De zandvlakte waarop eerst geparkeerd kon worden heeft plaats gemaakt voor een mooi aangelegde, moderne parking.

De parking is in waterdoorlatende klinkers gemaakt. In totaal zijn er 45 parkeerplaatsen en drie mindervalide parkings. Het is de bedoeling dat de parking eventueel ook als dorpsplein gebruikt kan worden.

Er is eveneens een beetje groen op de parking voorzien: wat lage beplanting en een zevental bomen. De aannemer is volgens de aanbesteding ook verplicht om de eerste drie jaar de aanplantingen en verhardingen van het nieuwe plein te onderhouden.

De aanleg van de nieuwe parking heeft € 118.529,– gekost.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *