Wordt de 3e wedstrijd voor NOLIKO Maaseik de beslissende in deze spannende titelstrijd?

Na twee gewonnen wedstrijden weet men bij NOLIKO Maaseik dat de verleiding groot is om in opperste euforie uit te pakken, maar laat dat nog even, het vel en de beer indachtig, met de voeten op de grond blijven. Knack Roeselare zal zich nog lang niet gewonnen geven. Hou het spreekwoord indachtig: een kat in het nauw maakt rare sprongen. Zo zou het NOLIKO kunnen vergaan als ze ook maar de minste focus zouden verliezen. Men gaat de volleyballers uit Maaseik aan de andere kant van het land de landstitel echt niet cadeau doen.

In het seizoen 2008-2009, – wandelende clubencyclopedie Jos De la haye heeft NOLIKO volledig bij gebrieft -, in het eerste in de nieuwe sporttempel, toen nog LOTTO Dôme genaamd, won NOLIKO Maaseik eveneens de eerste twee wedstrijden in de play-off finale. In de derde wedstrijd, na twee gewonnen sets, stond de champagne al koud langs het speelveld en de muziek stond al gereed om de landstitel te vieren, toen Knack Roeselare ultiem terug beet en daarna in de tiebreak nipt wist te winnen. De verplaatsing naar Schiervelde werd vervolgens ook verloren en pas in de 5e wedstrijd mocht kapitein Georg Wiebel de schaal van de landskampioen de lucht in steken.

Enkele seizoenen terug trad Knack Roeselare voor de titelstrijd aan tegen het inmiddels ter ziele gegane Topvolley Antwerpen. Ook toen moesten zij eerst twee wedstrijden prijs geven om in de drie wedstrijden die daarop volgden, alsnog de landstitel binnen te kapen.

Alvast laten ze niks onverlet om komende zaterdag de rode kleur te laten primeren in de STEENGOED Arena. Het animatieteam heeft niets onverlet gelaten om onze sporttempel in een geschikte sfeer te pimpen, zodat ze alvast in de juiste stemming hun wonderteam van dit seizoen kunnen aanmoedigen.

En daarom roepen ze iedereen, maar dan ook iedereen, op om zaterdag een rode kleur aan te trekken. Rood ondergoed mag, maar liefst zien ze ook de bovenkleding in rode kleur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *