Ook volgend seizoen skipper bij NOLIKO Maaseik: Jay Blankenau

De beste ‘inkomende’ transfers liggen soms voor het rapen: als je er ‘simpelweg’ in slaagt om je seizoensrevelaties te laten bijtekenen. Na libero Just Dronkers en middenman Timo Tammemaa verlengde zopas ook de Canadese international Jay Blankenau zijn contract bij NOLIKO Maaseik.

Terwijl de kampioenstitel wenkt – maar nog niet binnen is! – krijgt het team voor komend seizoen 2018-2019 nu al stilaan vorm. Jay Blankenau wisten ze vorig jaar te strikken, na één seizoen bij het Duitse Düren en daarvoor één seizoen bij het Nederlandse Lycurgus Groningen. Hij ontpopte zich al snel tot een vaste waarde, sterkhouder en rustbrenger in het team. Gestalte, blok, power, drive, een zware service, teamspirit én een goeie pas: Jay Blankenau heeft het allemaal. Nog één seizoen bij NOLIKO Maaseik en ze zullen ongetwijfeld hard moeten nadenken over de namen van zijn voorgangers…

Ook volgend seizoen gaat NOLIKO Maaseik resoluut voor topprestaties met een topteam!

Foto: @Foto ZUPP

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *