Borden 'Kinrooi Aspergegemeente' zijn weer geplaatst

Deze week zijn de verkeersborden ‘Kinrooi aspergegemeente’ weer geplaatst. Bij alle toegangswegen tot het grondgebied van de gemeente Kinrooi staan deze borden.

De gemeente Kinrooi profileert zich als ambassadeur van het witte goud in Vlaanderen. Er worden rondom asperges diverse activiteiten georganiseerd. De Kinrooise Aspergefeesten, met een keur aan de beste Kinrooise asperges, waar fijne muziek en uitstekende gastronomie elkaar versterken, dat is de ‘place to be’ begin mei. Dit festijn wordt voor de zesde keer georganiseerd en is daarmee het gezelligste aspergefeest in de regio. Hier wordt zaterdag 5 mei de Aspergekoningin 2018 voorgesteld.

De Kinrooise aspergefeesten zijn uitgegroeid tot de gezelligste feesten van de Regio. Mensen die de gemeente Kinrooi in rijden zullen vanaf heden weten dat Kinrooi als asperge-gemeente op de kaart staat!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *