Jeugdwerking Voorshoven vv en Waterloos vv gaat samenwerken (video en foto’s)

De voetbalclubs van Waterloos en Voorshoven gaan intensief samenwerken op het gebied van de jeugd. Vanaf het komende seizoen wordt er met een volwaardige jeugdwerking gestart. “Het was nodig omdat we merkten dat beide clubs te kampen hadden met te weinig jongeren om een volwaardige jeugdwerking te hebben”, zo vertelt Raf Bloemen van Voorshoven vv.

“We zorgen voor een mooie club waarbij de insteek is om in eerste instantie de jeugd samen te laten doen en wie weet wat de toekomst brengen zal”, vult Lambert Houben van Waterloos vv aan.

Ook voor de trainers gaat er het een en ander veranderen. “Het geeft wel een stimulans er nog harder tegenaan te gaan met een club van enthousiastelingen die nog uitbreiding kunnen gebruiken. We kunnen nog trainers gebruiken omdat we naar de toekomst toe zien dat we een groei gaan krijgen”, aldus Guido Conen, een van de trainers.

Komend seizoen gaat de jeugdwerking als gezamenlijk project van start. Ouders en leden zijn reeds ingelicht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.