Leerlingen GO! Campus Van Eyck bewegen optimaal

GO! Campus Van Eyck werd afgelopen schooljaar door het Departement Onderwijs, als enigste Limburgse school uitgekozen voor een pilootproject, om de leerlingen en het schoolteam meer aan het bewegen te krijgen.

Op dinsdag 24 april 2018 organiseert de school een happening rond dit project in Cultureel Centrum ‘Achterolmen’ te Maaseik met als gastsprekers Paul Van Den Bosch, voormalig coach van Sven Nys, en Minister Jo Vandeurzen. De avond wordt opgefleurd door videoboodschappen van topsporters en optredens van leerlingen.

Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens deze avond. Men wordt wel verzocht zich vooraf aan te melden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.