Neos Maaseik en Bree op stap in Mechelen

Neos Maaseik en Neos Bree sloegen de handen in elkaar en maakten onlangs samen een prachtige daguitstap naar Mechelen.

De Koninklijke Manufactuur Dewit was het eerste doel van deze daguitstap. Hier worden antieke wandtapijten gereinigd, geconserveerd en gerestaureerd. Sinds 1989 hebben zij ontzettend veel ervaring opgedaan en zijn hierdoor gegroeid naar een wereldleider in dit vakgebied. Als zodanig hebben ze dan ook klanten van over heel de wereld. De aanwezigen werden er rondgeleid door deskundige en gedreven gidsen die iedereen informeerden over de gebruikte technologieën terwijl ze prachtige wandtapijten konden bewonderen.

In het Lord Nelson restaurant gingen de aanwezigen vervolgens aan tafel voor het middagmaal.

De tweede halte voor deze uitstap was het indrukwekkende klooster en scholencomplex van de zusters Ursulinen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Hier kregen de aanwezigen een rondleiding door het klooster en genoten ze van de prachtige wintertuin. Als afsluiter werd er nog een kop koffie en een stuk vlaai geserveerd.

Foto: Nico Peeters

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *