Zesde Kasteelbridge bijzonder succesvol

Onlangs was het Kasteel Wurfeld opnieuw het pittoreske decor van het jaarlijks kasteelbridgetoernooi van de Maaseiker Bridge Club. De zon was van de partij en met exact 100 inschrijvingen tekenden ze weeral voor een record, met deelnemers uit alle windstreken van zowel Belgisch- als Nederlands-Limburg.

“Een overduidelijk bewijs dat deze denksport aan een echte opmars bezig is”, zo reageert Jos Kalders. Gestart werd met kort enkele richtlijnen te geven, waarna de kaarten werden opgenomen. Er werd in drie lijnen gespeeld en na afloop was een waardevolle en streekgebonden prijs voorzien voor de paren die eerste en tweede werden. Voor de minst fortuinlijke bridgers was er een troostprijs en wie het dichtst rond 50% zat, kreeg de aanmoedigingsprijs.

Na drie ronden van telkens vier spellen kwam er koffie met Limburgse vlaai op tafel, gevolgd door nog eens vier ronden van vier spellen. Daarna serveerde de equipe van Kasteel Wurfeld een tweegangenmenu voor wie dat wilde… een heerlijke afsluiter van een bijzonder geslaagde dag.

Personen die zelf ook willen bridgen zijn welkom op donderdagavond vanaf 19.30 uur wanneer de wekelijkse bridgedrive in zaal Wilgenveld te Wurfeld (tegenover de kerk) gehouden wordt. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur. De avond eindigt rond 23.00 uur met de bekendmaking van de scores en eindstand.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.